Bonusboy

Konta un datu dzēšana

Lietotne: Bonusboy (com.tanzsoft.bonusboy) · TanzSoft Co., Ltd. · Pēdējoreiz atjaunināts 2026-09-13

1. iespēja — lietotnē

Atveriet cilni Me un pieskarieties Delete account. Jūs apstiprināt ar 6 ciparu kodu, kas nosūtīts uz jūsu konta e-pasta adresi. Jūsu konts tiek slēgts uzreiz — jūs tiekat izrakstīts un vairs nevarat pierakstīties —, un personas dati tiek izdzēsti 30 dienas vēlāk (automātisks uzdevums tiek izpildīts katru dienu). 30 dienu starplaiks pastāv tādēļ, lai kļūdaini iesniegtu vai konta pārņemšanas rezultātā veiktu pieprasījumu joprojām varētu atsaukt, sazinoties ar atbalsta dienestu.

2. iespēja — pa e-pastu

Nosūtiet ziņojumu uz support@bonusboy.com no e-pasta adreses, kuru izmantojat, lai pierakstītos, ar tematu "Delete my Bonusboy account". Mēs pārbaudām, vai pieprasījums nāk no konta īpašnieka, slēdzam kontu un apstiprinām to pa e-pastu 2 darba dienu laikā. Pēc tam personas dati tiek izdzēsti pēc tāda paša 30 dienu grafika kā, dzēšot lietotnē.

Kas tiek dzēsts

Tiek dzēstsTiek saglabāts, un kāpēc
Nekavējoties: visi sesijas marķieri (jūs tiekat izrakstīts visur) un piekļuve kontam.
Ja jums joprojām ir izmaksājams atlikums, dzēšana netiek veikta — mēs lūdzam jūs vispirms to izmaksāt, lai jūs dzēšot nekad nezaudētu naudu. Jebkurš atlikums, kas ir mazāks par minimālo izmaksas summu, tiek zaudēts.

Pēc 30 dienām, automātiski: jūsu e-pasta adrese, vārds, izmaksu e-pasta adrese, Google pierakstīšanās identifikators, pēdējā zināmā IP adrese un visi ar kontu saistītie ierīču ieraksti.
Jau izsniegto dāvanu karšu darījumu ieraksti — tiek glabāti līdz 5 gadiem, jo Korejas komerctiesību un nodokļu tiesību akti pieprasa glabāt ierakstus par pabeigtiem darījumiem.

Krāpšanas novēršanas ieraksti (ierīces nospiedums jaucējvērtības veidā un bloķēšanas iemesls) — tiek glabāti gadījumos, kad konts ir bloķēts ļaunprātīgas izmantošanas dēļ, lai to pašu ļaunprātīgo izmantošanu nevarētu vienkārši atsākt. Tiek glabāti ne ilgāk, kā nepieciešams.

Apkopoti, neidentificējoši skaitliskie rādītāji (piem., "šomēnes pabeigtās aptaujas").
Dzēšot tiek noņemts viss neizmantotais atlikums. Ja jums ir atlīdzības, kuras vēlaties saņemt, izmaksājiet tās pirms dzēšanas — kad konts ir slēgts, mēs nevaram atjaunot atlikumu.

Saistītā informācija

Privātuma politikā ir izskaidrots, ko mēs apkopojam un kāpēc. BUJ aptver pelnīšanu, apstiprināšanu un dāvanu kartes.